Вести Македонија

Николоски на Мониторинг комисија на ПССЕ во Париз

  Пратеникот Александар Николоски учествува на состанокот на Мониторинг комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа, кој се одржува денеска во Париз. Имено, во текот на јануарската сесија, Николоски беше избран за член на оваа Комисија на предлог на политичката група на Европските народни партии, со што за првпат во овој мандат македонската делегација […]