Алтернатива Настани

Летно кино во Кинотека со филмска вечер посветена на Желимир Жилник

  Со филмска вечер посветена на Желимир Жилник, Кинотеката го отвора Летното кино на 31 мај.   Со проекција на култниот филм РАНИ ТРУДОВИ на Желимир Жилник на 31 мај (среда), со почеток од 21 часот, Кинотеката го отвора Летното кино.         Следната вечер, на 1 јуни (четврток), во 21 часот ќе […]