Categories: Алтернатива, Настани

Во КИЦ – Тирана самостојна изложба на Марјан Стојаноски

  Во Културно-информативниот центар во Тирана, Република Албанија, вечер (11 септември) во 20 часот ќе биде отворена самостојна изложба на…

Повеќе