Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Општина Карпош со акција за делење на 3.000 маски во Злокуќани, Бардовци и Нерези

  Со цел поголема заштита на граѓаните и спречување на ширење на коронавирусот, Општина Карпош започна акција за делење на…

Read More