Categories: Алтернатива, Настани

Кампања на ЈП „Лајка“ за посвојување на бездомни кучиња

  Јавното претпријатие „Лајка“, со особено задоволство го објавува почетокот на својата најнова општествено-одговорна иницијатива во соработка со креативната агенција…

Повеќе