Categories: Алтернатива, Македонија, Настани, Ударни вести

Со проектот „ОД ГОРЕ“/„ABOVE“ снимени 36 локации во државава и 12 локации во Грција

  Проектот „ABOVE“ на кој работеа Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот заедно со туристичката организација на Солун и…

Повеќе