Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Заврши Вториот Конгрес на медицинските сестри со меѓународно учество

  Изминатиов викенд од 13-ти до 15-ти октомври се одржа вториот Конгрес на медицинските сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри,…

Повеќе