Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Кацарска за Новатв.бг: РС Македонија е подготвена за влез во ЕУ од аспект на уставното право

  Претседатеката на Уставниот суд, Добрила Кацарска, во интервју за телевизијата Нова во Софија, зборуваше за подготвеноста на РС Македонија…

Повеќе