Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Претседателот Митрески ги распиша претседателските и парламентарните избори

  Претседателот на Собранието, Јован Митрески, ги распиша денеска изборите за претседател на Република Северна Македонија и за пратеници во…

Повеќе