Вести Македонија

Во недела посебен режим на сообраќај на ул.„Македонија“ во Скопје

Во периодот од 20.00 часот на 04.10.2020 (недела) до 06.00 часот на 05.10.2020 (понеделник), на ул.„Македонија“, пред хотел „Бристол“ во Скопје, поради снимање на филм, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот на споменатата сообраќајница, а сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. За таа цел, МВР апелира […]