Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Утре почнува изборната кампања за Локалните избори 2017

Партиите, коалициите и независните кандидати кои ќе учествуваат на локалните избори што треба да се одржат на 15 октомври годинава, утре ја почнуваат 20-дневната изборна кампања. Кампањата за првиот изборен круг завршува на 13 октомври во 24 часот. Со жрепка во Државната изборна комисија беше утврден редоследот во единствената листа на кандидати на гласачките ливчиња […]