Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Народна банка: Новa веб-услуга за автоматизирано преземање податоци од курсната листа

Народната банка изработи и воведе нова веб-услуга за автоматизирано преземање на податоците од Курсната листа, којашто веќе може да се…

Повеќе