Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Свечена Велигденска литургија во соборниот храм Св.„Климент Охридски“

Владина делегација, составена од заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжена за политики за добро владеење, Славица…

Повеќе