Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Тошковски: СВР Скопје спремен да гарантира безбедни избори

Министерот за внатрешни работи го посети седиштето на Секторот за внатрешни работи Скопје кој е најголем сектор во државата и…

Повеќе