Вести Став Статуси

ПЕЧУРКИТЕ СЕ ЈАВУВААТ ПОСЛЕ ДОЖДОТ – ЈОВЕ КЕКЕНОВСКИ

Ме радува што се поголем број луѓе собираат храброст и се јавуваат со свои анализи и коментари за штетното владеење на Груевски и неговата камарила. Штетата од неговото опстојување на чело на ДПМНЕ е немерлива како за државата, а уште поголема за партијата. Единствен интерес од неговото понатамошно опстојување на чело на партијата и на […]