Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Герасимовски: Да беше наша надлежност, ѕидот одамна ќе беше саниран

Општина Центар остро ги демантира наводите и шпекулациите дека санацијата на потпорниот ѕид на Клинички Центар и улица „Белградска“ се…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Потпорниот ѕид на Клинички итно да се санира заради безбедност

Пред околу една и половина година, во ноември 2022 година, до Центарот за управувње со кризи (ЦУК), стигнаа пријави од…

Повеќе