Колумна Текстови

Секому според стореното зло – Јове КЕКЕНОВСКИ

После случувањата на најцрниот македонски четврток организаторите, финансиерите, нарачателите и инспираторите на насилниот упад во Собрането на РМ со иста реторика: ,,Се работело за ситуација која неможела да се исконтролира поради насобраниот бес на граѓаните. Граѓаните биле изреволтирани од случувањата во Собранието. Ситуацијата ја искористиле неколкумина насилници да влезат во Собранието да направат хаос и […]