Алтернатива Настани

The Best of Stand Up – Никола Тодороски

Сподели:

Почитувани Дами и Господа
На Ваше големо задоволство најновото стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски
Еден човек со микрофон во рака и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!
Зошто и се случува ова што и се случува на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се само дел од темите во ова пеколно комично стендап шоу.
Кој присуствувал до сега знае, кој не, пропуштил.

За ваше трајно задоволство како бонус трак ќе се погрижат:
Никола Сиљаноски
Јован Цветкоски
Зоран Донев

Место:
Културно Информативен Центар – Салон 1919
https://goo.gl/maps/vDHLnET4hFk

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 075 283 066
Билет 250 ден.

Специјален 40% попуст на билети со Grouper.mk!!

Продукција ЗЛАТЕН ЗАБ
Put a medal on your smile

Сподели: