Алтернатива Здравје Магазин

Трансилваниско трдло – Нешто ново и вкусно во градот

Сподели:
“Се започна пред 4 години на нашето патување во Трансилванија,
каде за прв пат го пробав овој вековен рецепт,кој ме инспирираше не само со вкусот но и приказната за Грофот Влад познат како Грофот Дракула.
Решивме да пренесеме дел од вкусот и приказната на познатото Трансилваниско трдло.
Започнавме на Винтерленд каде имавме огромни позитивни коментари и продолжуваме во нашиот новоотворен локал во Карпош 4 (Антико) но со поголем избор на благи и солени комбинации.

Повелете да вкусите нешто оригинално или доколку сте пробале повторно да се потсетите на прекрасниот уникатен вкус на традиционалното Трансилваниско трдло”.

Достапни за нарачки

naracaj.com <–
Instagram <–

Facebook <–
Локација:Т.Ц Антико,Карпош 4

Сподели: