U-RECKEN / Tree of Live Teaser party @ С.Ц. Борис Трајковски, сабота 11.02

Сподели

Традиционално првата SUN Production журка во годината е во втората сабота од февруари…
Оваа година имаме специјален настан, промо журка за Tree Of Life Festival и гостувањето на еден од најплодните артисти во моментов

U-Recken – Dacru Records / Israel
www.facebook.com/urecken
www.soundcloud.com/u-recken
www.electreelife.com

Специјален гостин, најголемиот македонски амбасадор во моментов:

DJ Djantrix – Digital Om Productions
www.facebook.com/DjDjantrix
www.soundcloud.com/djantrix

Домашна поддршка SUN Production djs:

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Сабота 11 февруари 2017
Локација: ВИП АРЕНА мала сала С.Ц. Борис Трајковски
Старт: 23:00 часот

– Line array sound system
– Big light Show + Laser Show
– Led Screens
– Special Decoration

Претпродажбата на карти ќе започне во среда 18 јануари, повеќе инфо околу цената и продажните места наскоро!!!