Алтернатива Настани

Вечерва во Куршумли ан Blues & Soul Festival 2021

Сподели:

 

Дирекцијата за култура и уметност на Скопје ве поканува денеска на Blues & Soul Festival 2021, во Куршумли ан со почеток во 20.30 часот.
 
Бидете дел од дружбата со еден од најстарите македонски блуз бендови кој во континуитет работи веќе 24 години – CROSSROAD BLUES BAND  и атрактивната НАТАША МИХА со нејзиниот бенд.
 
 
Билети по цена од 300 денари онлајн на https://www.karti.com.mk/ и на благајната пред Куршумли ан
 
Резервации на телефон 3165 064; 3222 341 од 10:00 до 15:00 часот
 Настанот ќе се одржи согласно протоколите за одржување на настани и дозволен влез само со сертификат за вакцинација или прележан Ковид, не постар од 45 дена.
 
 Фестивалот е поддржан од Град Скопје и Yunus Emre Enstitüsü – Skopje
Сподели: