Алтернатива Магазин Македонија Настани

#ДОМА: Млади истражувачи

Сподели:

 

 

 
Низ Македонија се кријат многу природни вредности кои чекаат да бидат откриени. Ентузијазмот на неколкумина млади истражувачи, биолози и еколози водени од заветот на прерано починатиот професор Љупчо Меловски, доаѓат до откритија важни за националното и европското природно наследство.
 
 

Институтот за комуникациски студии го посветуваат својот нов филм „Млади истражувачи“ на ликот и делото на професорот Љупчо Меловски. 

 

Водител: Ѓорѓи Нешкоски
Автор: Кирил Пржо
Режија: Ана Алексовска
Камера: Тони Стојановски, Љубомир Домазетов
Монтажа: Борче Крстевски.

Сподели: