Алтернатива Настани Ударни вести

Eвропскиот филмски предизвик заврши – победникот ќе патува на Канскиот Филмски Фестивал 2021

  Десетонеделниот Европски филмски предизвик #EuropeanFilmChallenge кој започна на 8 март, заврши на 1 мај и го прогласи среќниот учесник со најмногу освоени поени, кој добива можност да отпатува во Кан и билет за црвениот тепих на Канскиот Филмски Фестивал 2021.     Иновативната дигитална платформа, предизвика голем број филмофили да земат учество и да се […]