Вести Македонија Ударни вести

Делегација од Вермонт во посета на Македонија

  Заменик- гувернерот на американската сојузна држава Вермонт, Моли Креј и секретарот за трговија и развој на заедниците, Линдзи Карл, заедно со генерал мајор Грег Најт од Националната гарда на Вермонт се во посета на Северна Македонија од 30 мај до 3 јуни 2021, како дел од Програмата за државно партнерство, соопшти Амбасадата на САД […]