Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Промовиран реобјавениот роман „Пустина“ од Ѓорѓи Абаџиев

  Преку онлајн-разговор со Злата Порчиќ, професорка по компаративна книжевност и македонски јазик во средното училиште „Ѓорѓи Димитров“, вчеравечер (6…

Повеќе