Вести Македонија Ударни вести

Се отстранува доградбата на кафе-барот „ПРАВДА“

  По налог на Општина Центар и врз основа на Решението ИП1 бр. 34-48 од 20.5.2021 година, започна отстранувањето на доградбата на кафе-барот „Правда“ на улица „Мирослав Крлежа“.     По направениот увид од овластен градежен инспектор, констатирано е дека инвеститорот не поседува одобрение за доградба на објект, како и решение за поставување градби. Доградбата […]