Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Нов пункт за вадење на лични документи во Идризово

  Министерот за внатрешни работи, Панче Тошковски во интервју на утринската програма на Слободен печат изјави дека идејата на Народниот…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Пунктот за промена на документи без закажување во „Пролет” работи денес и утре

  Пунктот за промена на лични документи без закажување во Полициската станица „Пролет” во Скопје ќе работи и на 25.11.2023…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Во сите градови надвор од Скопје веќе се работи без закажан термин за промена на документи

  Денеска, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски за време на реализирањето на проектот Отворен Кабинет во СВР Струмица, беше…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Филипче: Oтвораме на нов пункт за вакцинација во Универзитетот св. Кирил и Методиј

  Вакцинацијата во државата се одвива добро и процесот тече регуларно во сите пунктови низ државата. Во изминатиот период е…

Повеќе