Вести Македонија Ударни вести

Ганиу: 9.500 семејства од Чаир добија имотни листови

  Градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу, денеска се сретна со жители на различни населби од Чаир, на кои им ги додели долгоочекуваните имотни листови, со што станаа сопстевници на нивните домови.     По доделувањето на имотните листови, градоначалникот Ганиу информираше дека Општина Чаир, до денес примила 12.000 барања за имотни листови, од кои 9500 веќе добиле, […]