Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје: Во Дрисла не се согорува опасен отпад без дозвола

  После долго време на некомпетентност и негрижа во работењето, за само една година откако Дрисла се врати во надлежност на Град Скопје, ова јавно претпријатие прерасна во санитарна депонија која применува современи технологии за управување со отпадот, а целокупниот нејзин економски потенцијал е ставен исклучиво во служба на граѓаните. Откако ЈП Дрисла е повторно […]