Алтернатива Настани

ИЗЛОЖБА на Пабло ПИКАСО – керамики, цртежи и графики од колекцијата на ОСТЕН Музејот на цртеж

  ОСТЕН Скопје во соработка со Општина Ѓорче Петров им приредуваат несекојдневен настан на граѓаните од Скопје: ИЗЛОЖБА на Пабло ПИКАСО, керамики, цртежи и графики од колекцијата на ОСТЕН Музејот на цртеж 20 октомври 2021 од 12 – 22 часот, официјално отворање 19 часот     Изложбата ќе биде поставена во Домот на културата во Ѓорче […]