Алтернатива Настани

Се одржа Интернационалниот фестивал на хумор и сатира “Ин Виница Веритас”

  Ин Виница Веритас е фестивал на хумор и сатира кој традиционално се одржува секоја година во Виница, организиран од Домот на културата „Тошо Арсов“ со покровителство на општина Виница. Изминатите две години во услови на пандемија беа навистина тешко да се реализира манифестација од ваков вид, но сепак  организаторот направи и повеќе од возможно да […]