Алтернатива Вести Македонија Настани

ЕДУИНО ИГРАТОН – креативен предизвик за учење и игра преку игровни активности за деца

  По повод 20 ноември, Светскиот ден на детето, тимот од колективниот портал ЕДУИНО сака да поттикне безброј насмевки преку креативниот предизвик ЕДУИНО Игратон!     Со почеток од 22 до 28 ноември, 2021 година, може да учествуваат сите деца од 3 до 10 годишна возраст во домашни услови со родителите/старателите, во градинките со воспитувачите […]