Алтернатива Настани

ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД со работилница: Нов ГУП за зелено и хумано Скопје

  ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД организира дводневна работилница на 17 и 18 јануари во времетраење од 17:00 до 20:00 часот во салата за седници на Советот на Град Скопје во рамки на иницијативата „Нов ГУП за зелено и хумано Скопје“ на која гости-експерти од Р. Бугарија, Љубомир Георгиев и Калојан Карамитов, ќе може да ги пренесат […]