Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје: Бројчаници на семафорите и враќање на зелениот бран

  Едно од ветувањата во предизборната кампања за локалните избори на градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска беше поставувањето на бројчаници на семафорите, на крстосниците каде не се следи движењето од ЦУКС. Покрај поставувањето на бројчаниците, реализирано е и ветувањето за враќањето на зелениот бран на делниците во надлежност на Град Скопје. Градоначалничката Арсовска вети […]