Вести Македонија Ударни вести

Повисоки плати на вработените и нова комунална дејност во ЈП „ПОЦ“

  Со 13 гласа за, советниците од Советот на Општина Центар дадоа согласност на Одлуката за измена на Правилникот за платите, надоместоците на плати и други примања на вработените во Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар-Скопје, донесена од Управниот одбор на Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар. Оваа одлука […]