Вести Македонија

Извршена контрола на светлосната сигнализација на повеќе крстосници низ Скопје

  По налог на Градот екипите на ЈП „Улици и патишта“ во текот на изминатите денови извршија контрола на семафорите на градските крстосници. Санација  и замена на  оштетените лантерни на порталните семафорски столбови  е    направена на крстосницата на  булеварот  Метрополит Теодосиј Гологанов со улицата Московска и на булеварот АСНОМ со булеварот АВНОЈ 1 и АВНОЈ […]