Вести Македонија Ударни вести

Бесплатни офталмолошки прегледи за 522 дечиња во градинките во Центар

  Во тек се бесплатни офталмолошки прегледи кај 522 деца од најголемите групи во сите три градинки во Центар, информираат од Општина Центар. Општината и болницата Санте Плус Хоспитал Груп имаат потпишано Меморандум за соработка минатата година но истиот се надоградува, со тоа што прегледите за децата наместо во болница, се извршуваат во градинките. По […]