Вести Македонија Ударни вести

Координација на затворските управи и медицинскиот персонал за обезбедување здравствена заштита

  Државниот секретар, д-р Јусуф Хасани, денеска, присуствува на настанот за координација на затворските управи и медицинскиот персонал за обезбедување здравствена заштита во затвори и претставувањето на стандардната оперативна процедура за вршење здравствена заштита.         – И покрај силниот фокус во справувањето на Министерството за здравство во борбата со пандемијата, на висок […]