Вести Македонија Ударни вести

Донација на компјутери од Претставништвото на УНХЦР за потребите на МВР

  Денеска во просториите на Министерството за внатрешни работи од Претставништвото на УНХЦР, Високиот комесаријат за бегалци при ОН, беше  извршено предавање на донација на компјутери, што се состои од 46 компјутери (41 персонален компјутер и 5 лаптоп-компјутери), за потребите на Граничната полиција, во вредност од 2,5 милиони денари. На церемонијата на примопредавање на донацијата […]