Алтернатива Настани

Вечерва во Кинотека “НЕ Е ЛОШО ДА СЕ БИДЕ ЧОВЕК” во режија на Душан Ковачевиќ

  НЕ Е ЛОШО ДА СЕ БИДЕ ЧОВЕК (Nije loše biti čovek / It’s not bad to be human) КИНОТЕКА, 11 АПРИЛ (ПОНЕДЕЛНИК), 20:00 ч.18 АПРИЛ (ПОНЕДЕЛНИК), 20:00 ч. Игран филм, Србија / Хрватска 2021, 104 мин., колор, ДЦП Режија: Душан Ковачевиќ (Dušan Kovačević) Сценарио: Душан Ковачевиќ (Dušan Kovačević) Улоги: Војин Ќетковиќ, Бранка Катиќ, Христина […]