Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Лошо поставениот процес на пристапување е штетен и за ЕУ и за Западен Балкан – Пајк Хаанс

  Прагматичните решенија како што е неодамнешниот “Француски предлог“ може да изгледаат привлечно, но тие не го решаваат главниот проблем…

Повеќе