Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Во 2023 одбранбен буџет кој овозможува развој на Армијата

  Премиерот Димитар Ковачевски и министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска го образложија предлог – Буџетот на одбраната за 2023…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Владата го усвои Предлог Буџетот за 2023 година

  Владата на денешната 98-ма седница, го усвои Предлог Буџетот на Република Северна Македонија за 2023 година, предложен од Министерството…

Повеќе