Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Д-р Аспазија Софијанова и Д-р Никола Васев поднесоа оставки

  По барање на Министерот за здравство, Беким Сали, денес до Министерството за здравство се поднесени оставки од двајца директори на универзитетски клиники.       Станува збор за директорката на Универзитетска клиника за детски болести, проф. д-р Аспазија Софијанова и директорот на Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија, д-р Никола Васев.    Согласно законските […]