Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Отворање на сензорна соба во ООУ ” Хасан Приштина”, Чаир – Скопје

  Од денес, ООУ „Хасан Приштина“ – Чаир располага со сензорна соба опремена со мноштво на дидактички материјали, сензорни елементи…

Повеќе