Алтернатива Настани

„Вкуси ја традицијата – Прв национален саем за храна и пијалоци“

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство со задоволство го најавува големиот настан „Вкуси ја традицијата – Прв национален саем за храна и пијалоци“ кој ќе се случи на 12.11.2022 година (сабота), со почеток во 11:00 часот, на просторот пред езерцето, во Градски парк Скопје. Настанот е во организација на Министерство за земјоделство, шумарство и […]