Вести Македонија Ударни вести

ДОМ со силна поддршка од Данските Зелени

  Викендов Зелената партија ДОМ, граѓанското здружение „Зелена планета за сите” и претставнициод Зелено Левата партија на Данска, организираа работилница за зелени политики и јакнење на капацитетите на партијата. Работилницата ја водеа Маја Морачанин, Ана Угринска и Ервин Реџепагиќ од ДОМ и Тролс Стру Шмит и Александер Мирхој, од данската Зелено Лева партија.     […]