Вести Македонија Ударни вести

Средба Спасовски-Гашиќ: Интензивна соработка и меѓусебна доверба

  Топло добредојде во Белград од страна на мојот српски колега, МВР на Република Србија, Братислав Гашиќ, на чијашто покана денеска сум во работна посета на Министерството за внатрешни работи на Република Србија, со цел да оствариме билатерална средба да ги размениме нашите искуства и мислења за продлабочување на соработката, изјави министерот Оливер Спасовски.   […]