Вести Македонија Ударни вести

Владата го одобри договорот за Коридорот 8 и 10-Д

  Денеска, вторник 7 март 2023 година, на предлог на Комитетот за преговори за изградба на Коридорот 8 и 10Д, со кој раководи првиот потпретседател на Владата г-дин Артан Груби, Владата на Република Северна Македонија го одобри договорот за изградба на Коридорот 8 и 10Д. Одобрувањето на договорот за изградба на Коридорот 8 и 10Д […]