Вести Македонија Ударни вести

Јавен повик за финансирање за земјоделски производители на храна од животинско и неживотинско потекло

  Денеска на веб страната на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавени се два јавни повици за финансиска поддршка на земјоделски производители на храна:  Повик за финансиска поддршка на производители на храна од животинско потекло и Повик за финансиска подршка на производители на храна од неживотинско потекло. Предмет на овие јавни повици е реализација […]