Categories: Алтернатива, Настани

Единствена изложба во светот со ПМ10 честички на Драган Божино

  Драган Божино  по професија е графички дизајнер, a работи како креативен директор во маркетинг агенција. Божинов е можеби единствениот уметник во…

Повеќе